info@brabantplant.nl

31 (0)73 511 9001

nederlands
Duits

Werken bij Brabant Plant

Samenwerken, betrouwbaar, bekwaam en klantgericht

Passie, plezier en trots

Op deze website vind je informatie over hoe wij zijn als werkgever, wat wij belangrijk vinden en welke mogelijkheden wij bieden aan onze werknemers. En natuurlijk al onze beschikbare vacatures!

Brabant Plant is een bedrijf waar medewerkers met enthousiasme en plezier samenwerken. Waar we telen met passie, zorg en aandacht. Het resultaat? Producten waar we trots op zijn. Van zaadje tot halfwasproduct, en van stek tot eindproduct. De wens van de klant staat daarbij centraal.

Dat vraagt natuurlijk om een flexibele instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Om het werk zo goed en veilig mogelijk te organiseren, hebben we onze bedrijfsvoering sterk geautomatiseerd.

Staat er nu geen vacature voor je bij, maar wil je je wel aansluiten bij ons familiebedrijf, neem ook dan contact met ons op!

 

Naar onze vacatures

 

 

 

  

 

Interesse?

Ons bedrijf is volop in beweging, dus we zijn regelmatig op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor verdere groei. Solliciteer direct door het online sollicitatieformulier in te vullen.

Vragen?

Heb je vragen over werken bij Plantenkwekerij Brabant Plant BV. Neem dan contact op met Vicky van Delft - Brooimans, v.vandelft@brabantplant.nl of via +31(0)73 511 9001

Werken en leren

Wil jij een opleiding gaan volgen in de Glastuinbouw? Kom dan bij ons in dienst als leerling of stagiair. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben praktijkbegeleiders die je erg graag het vak leren.


Een actieve personeelsvereniging

Naast samen werken, hebben we ook een actieve Personeelsvereniging die een aantal activiteiten per jaar organiseert. Denk aan Kerst- en Paasactiviteit, een zomer activiteit, stilstaan bij jubilarissen, etc. Zo leren we elkaar ook beter kennen naast 'het werk'.


Sollicitatieformulier

Voornaam:
Achternaam:
Postcode:
Huisnummer:
Straat:
Plaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:

Uw persoonsgegevens gebruiken we uitsluitend voor de sollicitatie.